Sărbătorile noastre

În cadrul grădiniţei noastre noi întotdeauna sărbatorim:

Revelionul este cea mai aşteptată sărbătoare la care toţi copiii vor avea parte de un adevărat carnaval, cadouri şi spectacole cu Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada. Copiii împreună cu parinţii pot să-şi manifeste fantezia lor şi să aleagă cel mai neobişnuit costum. Părinţiilor li se va prezenta un spectacol grandios cu poezii, cîntece şi piese teatrale, dar să nu creadă că Revelionul este o sărbătoare doar pentru copii.

8 martie este cea mai gingaşă sărbătoare. Pentru organizarea acesteia noi începem să ne pregătim din timp, deoarece fiecare copil cu propriile mîini pregăteşte un cadou pentru cele mai scumpe femei – mama, bunica, surioara.

Ziua de naştere a Clubului – 1 iunie este nu doar una din cele mai vesele sărbatori pentru copii, dar şi un mod de a reaminti celor adulţi că copilul Dumneavoastră are nevoie de grijă şi protecţie permanenta. Părinţii sunt responsabili de educaţia şi instruirea copiilor lor. Din acest motiv, ziua de nastere a clubului şi ziua ocrotirii copiilor sunt sărbătorite în aceeaşi zi.

Toamna aurie este sărbătoarea roadei, este unul din anotimpul cel mai frumos al anului! Copiii cu mare plăcere participă la această sărbătoare organizată în formă de matineu. Ei cu mare entuziasm se maschează în costume de legume, recită poezii, cîntă şi confecţionează manual compoziţii autumnale.

Zilele de naştere cea mai dorită sărbătoare a tuturor, în deosebi, în copilărie. De aceea, noi acordăm acestui eveniment o atenţie deosebită. Fiecărui copil în această zi i se pregăteşte o surpriză şi emoţii de neuitat care se vor transforma în amintiri plăcute.

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player