Începeți anul școlar cu dreptul, pregâtind copilul în cea mai bună grădiniță privată din Chișinău ”Mickey Mouse”

gradinita pivata chisinau mickey mouse (32)Grădinița este locul unde intelectul copilului, aptitudinile sociale și creșterea sunt testate zilnic. De obicei, trecerea de la grădiniță la școală este o tranziție dificilă pentru un copil.

Mickey Mouse este grădinița care dispune de educatori preșcolari, instruiți special pentru inițierea activităților de tranziție și pregătind minuțios copiii pentru cele mai bune școli din țară.

În cadrul grupelor pregătitoare, copilul dvs va crește social și emoțional. Gama largă de activități va stimula și dezvolta mintea copilului. Capacitatea lui de a gândi, abilitățile motorii vor fi dezvoltate prin joc, artă, dans, muzică, mișcare și prin intermediul interacțiunii cu ceilalți.

Cel mai important, copilul dvs va fi învățat să devină un elev sârguincios, care să dorească să se dezvolte și să își extindă abilitățile de comunicare, de a avea încredere în propriile puteri, de a învăța să fie creativ și de a dezvolta abilitățile necesare pentru citire, scriere.

Programul grupelor pregătitoare oferă copiilor un început promițător pentru învățare. Totodată, oferă experiențe de joc bazate pe învățare, care îi ajută să își dezvolte abilitățile vitale.

Numărul mic de copii din grupe oferă posibilitate educatorilor de a preda într-un mod mai eficient și de a oferi fiecărui micuț atenția necesară.

Dispunem de o gamă largă de activități, astfel încât aceștia pot să aleagă ceea ce vor să facă. Avem, de asemenea, activități structurate, care le vor fi de folos copiiilor în primii ani de școală, inclusiv limba română, engleza și matematica.

Interiorul de poveste. Pentru ca micuțul dvs să se simtă relaxat, liniștit şi să simtă căldura confortului casnic, designerii noştri au elaborat un interior deosebit, destinat copiilor, executat în formă de castel magic, unde micuţul dvs se va simţi ca într-o adevărată poveste.

Alimentaţie deosebită. La grădiniţă, micuţul dvs mereu va mânca săţios şi gustos fiindu-i pregătită mâncare ca acasă. În meniul cotidian sunt incluse bucatele din carne fină fiartă, din peşte proaspăt, din fructe şi legume selectate, cât şi din produse lactate, atât de necesare creşterii şi dezvoltării corecte ale copilului.

Poziţionarea convenabilă.  Clubul pentru copii Mickey Mouse este amplasat în centrul Chişinăului. Veţi putea ajunge rapid şi ușor până la el din orice colţ al oraşului. Cu toate acestea, grădiniţa noastră se bucură de liniște datorită parcului, ceea ce constituie un lucru unic pentru instituţiile preşcolare orăşeneşti.

gradinita pivata chisinau mickey mouse (43) gradinita pivata chisinau mickey mouse (37) gradinita pivata chisinau mickey mouse (35)

 

 

Contactati-ne aici 

Experții de mâine sunt în Mickey Mouse – azi.

Lăsaţi un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • Anastasia spune:

    Buna ziua,de la ce virsta primiti copiii la gradinita.Cu cit timp inainte trebuie de rezervat un loc pentru copil?

  • Readone spune:

    Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un riloezatar este salarieat din vulumul realizării, şi din pricin obective salariul se primeşte mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Şi dacă apar aşa cazuri zilele de sărbători şi cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederaţie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicaţi num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player