Grădiniţa Mickey Mouse împlineşte 3 ani

gradinita privata chisinau mickey mouse (1)

 

Pe 1 iunie, cea mai bună grădiniță privată din Chișinău, Mickey Mouse, a sărbătorit 3 ani de la înființare. Cu această ocazie, angajații grădiniței au organizat un show distractiv pentru copii și părinții acestora.

Grădinița Mickey Mouse a reușit să adune, în această zi de sărbătoare, cei mai speciali oaspeți – copilașii care frecventează această grădiniță.

Invitații de onoare au fost renumitele personaje de la Disneyland: Minnie și Mickey Mouse, care au dansat și fredonat, alături de copilași, cântece de veselie.

În cadrul evenimentului au fost prezenți și cei mai veseli clovni. Înarmați cu bună dispoziție și saci plini cu jucării, clovnii au organizat un concurs de zile mari. Fetițele și băiețeii s-au întrecut într-o cursă cu obstacole. Chiar dacă, fetițele au fost desemnate câștigătoare, toți participanții au primit premii speciale din partea grădiniței.

„Este foarte vesel, dansăm și ne jucăm cu Mickey. Am primit multe cadouri”, a spus băiețelul de 5 anișori, Mihai.

„Astăzi e Ziua Copiilor și ziua de naștere a grădiniței, noi mâncăm tort. E foarte gustos”, a adăugat Cristina.

În timpul sărbătorii, angajații grădiniței au avut grijă ca toți copilașii să se delecteze din dulciuri, fructe și cele mai sănătoase sucuri.

De la mic la mare, fetițe și băieței, părinți și bunici au gustat din tortul aniversar, preparat special pentru această sărbătoare.

Spre final, copiii au primit diplome de onoare și au fost felicitați pentru meritele înregistrate pe parcursul anului. Minnie și Mickey Mouse s-au fotografiat alături de toți invitații zilei, imortalizând cele mai frumoase momente ale zilei.

„E o grădiniță cu adevărat specială. Este o dată importantă pentru ei, dar și pentru noi. Îi felicităm. Aici copiii se simt ca acasă”, a spus una din mămicile prezente la eveniment.

gradinita privata chisinau mickey mouse (3)„Avem doi copilași care frecventează grădinița. După ce am văzut cât de fericit venea de la grădiniță primul copil, eram siguri că și cel de-al doilea va frecventa cu bucurie grădiniţa Mickey Mouse”, a adăugat un tătic.

Fiind una dintre cele mai căutate grădinițe private din Capitală, Mickey Mouse reușește să își confirme, anual, încrederea în fața părinților.

Experții de mâine sunt în Mickey Mouse – azi.

 

 

Mai multe poze de la ziua Gradinitei Mickey Mouse vedeti aici

Lăsaţi un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player