Despre Grădinița ” Mickey Mouse”

Grădinița “Mickey Mouse” garantează părinților că copilul lor va primi o instruire preșcolară calitativă în limba romană. Noi alegem în mod deosebit educatorii, pedagogii şi psihologii in așa mod ca de copiii Dumneavoastră sa se ocupe doar cei mai buni specialiști.

Grădinița “Mickey Mouse”  se evidențiază prin abordarea individuală deosebită, dezvoltarea multilaterală, educația de calitate, instruirea excelentă şi o pregătire pentru scoală destinată copilului Dumneavoastră.

Educarea şi instruirea se efectuează in grupe a cîte 10 copii. Educatorii si pedagogii noștri întotdeauna prompt şi tacticos vor reacționa la oricare din doleanțele micuțului Dumneavoastră. Prin comunicarea cu micuțul dvs a educatorilor si pedagogilor  vom putea deja după cîteva săptămîni să depistăm capacităţile sale artistice sau interesul vădit pentru o disciplină anume sau o ocupaţie oarecare.

Psihologul nostru preșcolar urmărește atît comportamentul copilului, cît şi se ocupă de instruirea si dezvoltarea acestuia, de asemenea, îl învață să comunice în mod amical cu alți copii.

Dacă doriți, puteți oricînd să vorbiţi cu psihologul despre cum parcurge dezvoltarea copilul Dumneavoastră, cît şi sa-i adresaţi orice întrebare. Anume psihologii au demonstrat că o dezvoltare psihică şi fizică normală a copilului poate avea loc doar în cercul de copii cu aceeași vîrstă şi nu în condiţii tipice de casă alături de bunica sau bunel.

Or, mai devreme sau mai tîrziu, copilul va fi nevoit să interactioneze cu societatea care îl înconjoară. Grădinița privată Mickey Mouse va contribui la adaptarea oricărui copil la mediul înconjurător în mod plăcut şi în scurt timp.

Alimentație copiilor in grădinița.

La grădinița Mickey Mouse micuțul Dumneavoastră mereu va mînca sățios şi gustos fiindu-i pregătită mîncare ca acasă. Bucătarul-șef pregătește extraordinar diferite tipuri de bucate pe placul copiilor. În meniul cotidian sunt incluse bucatele din carne fină fiartă, din pește proaspăt, din fructe şi legume selectate, cît şi din produse lactate, atît de necesare creșterii şi dezvoltării corecte ale copilului.

Produsele sunt verificate de către bucătar in mod personal ca produsele alimentare să fie mereu proaspete, de calitate, gustoase şi nutritive, care este secretul sănătății şi creșterii sănătoase a copilului!

Amplasarea Grădiniței.

Grădiniţa pentru copii “Mickey Mouse” este amplasat într-o zonă comodă în centrul Chișinăului. Dumneavoastră veți putea ajunge rapid şi ușor pînă la noi din orice colţ al Chișinăului. Cu toate acestea, grădiniţa noastră se bucură de liniște datorită parcului, ceea ce constituie un lucru unic pentru instituțiile preșcolare orășenești. Copilul Dumneavoastră întotdeauna se va plimba la aer curat si proaspăt, va alerga, sări şi va lua parte la jocuri interesante împreună cu educatorii, de asemenea, va participa la toate sărbătorile noastre.

Interiorul Grădiniței.

Pentru ca copilul Dumneavoastră să se simtă relaxat, liniștit şi să simtă căldura confortului casnic, grădinița are un interior deosebit, destinat copiilor, executat în formă de castel magic “Mickey Mouse”, unde micuțul Dumneavoastră se va simți ca într-o adevărată poveste. De asemenea, avem odăi spațioase pentru jocuri şi distracții, 2 dormitoare liniștite şi confortabile pentru odihna de zi, cabinete echipate excelent, sală muzicală şi cantină pentru copii cu o alimentație excelentă. Educatorii vor supraveghea minuţios ca micuţul Dumneavoastră să respecte regimul zilei, să crească sănătos şi voios.

Distracții pentru copii.

Părinții grijulii întotdeauna sunt interesați de organizarea timpului liber al copiilor. Vă asigur că activitățile propuse de noi destinate timpului liber vor fi pe placul copilului Dumneavoastră. Noi garantăm părinţilor că jocurile active la aer curat şi participarea la sărbătorile colective, spectacolele teatrale sunt condiţii obligatorii pentru dezvoltarea deplină şi sănătoasă a copilului. În fiecare lună, micuţul Dumneavoastră va merge la spectacolele teatrale pentru copii, ceea ce va duce la dezvoltarea şi cunoaşterea sa culturală.

Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player